GUNAKAN BARANGAN ANA DEMI KEHARMONIAN KELUARGA BUKAN UNTUK MEMPERAGA

~ Dahului dengan ribuan terima kasih di atas kesudian ANDA mengunjungi BLOG saya ini..... Di sini terdapat produk-produk keluaran ANAEDAR... dan juga menawarkan perkhidmatan ONLINE utk pelanggan yg berminat mendapatkan barangan ini dari saya ~

Awas! Hindarkan daripada Skim Pelaburan / Skim Cepat Kaya

Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. baru-baru ini mendapat laporan bahawa ada skim pelaburan yang dijalankan atas nama Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. dengan cara membayar sejumlah wang dengan jaminan akan mendapat sejumlah bonus dalam jangka masa tertentu.

Syarikat ingin menegaskan bahawa skim tersebut tidak mendapat tauliah atau kelulusan syarikat dan dengan itu adalah tidak sah bahkan menyalahi undang-undang.

Syarikat telah pun bersemuka dan meminta penjelasan daripada pihak yang terlibat dan seterusnya mencapai kata putus bahawa skim seperti ini tidak wajar diteruskan atas nama apa sekalipun. Pihak syarikat juga mendapat komitmen daripada pihak berkenaan agar semua wang yang diterima daripada para 'pelabur' dipulangkan segera.

Syarikat sekali lagi dengan tegas dan tanpa kompromi menolak sebarang bentuk perniagaan, pelaburan, skim cepat kaya yang mengelirukan serta tidak mendapat kelulusan pihak berkuasa kerana berleluasanya kegiatan ini sangat merugikan pengguna serta memberi tanggapan dan gambaran negatif kepada semua syarikat jualan langsung.

Marilah kita bersama menjaga etika perniagaan MLM serta mematuhi Akta Jualan Langsung ke arah mewujudkan suasana jualan langsung yang bersih serta benar-benar membantu dalam membina ekonomi ummah dan negara yang lebih kukuh, Insya Allah.

Wallahu a'lam.

Monday, 15 March 2010

TEH UNCANG MAS COTEK (10 SACET)

Kajian juga menunjukkan bahawa mas cotek memberi kesan-kesan positif kepada tubuh badan kita kerana kandungannya seperti :
  • Flavonoid - antioksidan yang tinggi dan mampu melancarkan pengaliran darah yang sihat, agen anti radang, anti virus dan membantu melindungi hati
  • Tannin - menegangkan tisu yang lemah, mengeringkan lebihan air akibat cirit-birit dan melindungi tisu rosak akibat terbakar atau ekzema
  • Triterpenoids - meningkatkan sistem ketahanan badan & penyerapan nutrien
  • Proanthocyannis - melindungi tisu pengaliran darah, jantung, tangan, kaki dan mata. Ia adalah antioksida yang kuat
  • Phenols - anti radang dan anti septik

RM 35.00 (S/M)
RM 38.00 (S/S)

No comments:

Post a Comment