GUNAKAN BARANGAN ANA DEMI KEHARMONIAN KELUARGA BUKAN UNTUK MEMPERAGA

~ Dahului dengan ribuan terima kasih di atas kesudian ANDA mengunjungi BLOG saya ini..... Di sini terdapat produk-produk keluaran ANAEDAR... dan juga menawarkan perkhidmatan ONLINE utk pelanggan yg berminat mendapatkan barangan ini dari saya ~

Awas! Hindarkan daripada Skim Pelaburan / Skim Cepat Kaya

Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. baru-baru ini mendapat laporan bahawa ada skim pelaburan yang dijalankan atas nama Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. dengan cara membayar sejumlah wang dengan jaminan akan mendapat sejumlah bonus dalam jangka masa tertentu.

Syarikat ingin menegaskan bahawa skim tersebut tidak mendapat tauliah atau kelulusan syarikat dan dengan itu adalah tidak sah bahkan menyalahi undang-undang.

Syarikat telah pun bersemuka dan meminta penjelasan daripada pihak yang terlibat dan seterusnya mencapai kata putus bahawa skim seperti ini tidak wajar diteruskan atas nama apa sekalipun. Pihak syarikat juga mendapat komitmen daripada pihak berkenaan agar semua wang yang diterima daripada para 'pelabur' dipulangkan segera.

Syarikat sekali lagi dengan tegas dan tanpa kompromi menolak sebarang bentuk perniagaan, pelaburan, skim cepat kaya yang mengelirukan serta tidak mendapat kelulusan pihak berkuasa kerana berleluasanya kegiatan ini sangat merugikan pengguna serta memberi tanggapan dan gambaran negatif kepada semua syarikat jualan langsung.

Marilah kita bersama menjaga etika perniagaan MLM serta mematuhi Akta Jualan Langsung ke arah mewujudkan suasana jualan langsung yang bersih serta benar-benar membantu dalam membina ekonomi ummah dan negara yang lebih kukuh, Insya Allah.

Wallahu a'lam.

Monday, 18 January 2010

WARDINA 5S


  • SLIMMING / MENGURUSKAN - dapatkan berat badan ideal anda dengan dibantu WARDINA 5S, pasti anda berpuas hati dengan kesannya!
  • SAFETY / KESELAMATAN - tidak perlu menggunakan bahan-bahan yang membahayakan diri seperti dadah atau bahan kimia yang memberi kesan buruk jangka panjang. Dengan WARDINA 5S, usaha anda lebih selamat!
  • SAVINGS / PENJIMATAN - jimat duit anda dan dapatkan lebih nilai dengan sut 5 helai WARDINA 5S. Juga tidak perlu menyertai program mahal-mahal!
  • STYLE / GAYA - lakukan dengan penuh gaya, dan tidak perlu menjejaskan gaya hidup dan tidak perlu menjejaskan gaya hidup dan "lifestyle" anda seperti produk lain. Anda mahu bermain badminton ketika memakai WARDINA 5S? Tiada masalah!
  • SELF CONFIDENCE / KEYAKINAN DIRI - dapatkan keyakinan diri yang tinggi dengan penampilan baru anda, pasti kualiti hidup anda juga berada di tahap optimum!

RM 380.00 (S/M) 
RM 390.00 (S/S)

1 comment:

  1. salam nk tanya camner rupe sut wardina 5s ni? ada size ke?

    ReplyDelete